ΑΡΕΘΟΥΣΑ


TEGEATIKOS
March 25, 2007, 2:09 pm
Filed under: ΤΕΓΕΑΤΙΚΟΣ

Η «κοπή» της Πίτας στον ΤΕΓΕΑΤΙΚΟ.

12 και 15 Φεβρουαρίου.

————————————–

           

Η ιστορική Απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, 5425 της 10 Οκτωβρίου 2006, απομυθοποίησε τον αμαρτωλό Τεγεατικό Σύνδεσμο και έδειξε ολοφάνερα την παθολογία του Οι Τεγεάτες βλέπουν την κατάσταση με πνεύμα ευφορίας και αισιοδοξίας. Τελικά θα είναι ευγνώμονες στον Μηχανολόγο Πρόεδρο Α. Γ. που τους άνοιξε τα μάτια.

Είναι η μόνη φορά που στην επόμενη «ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ» θα παραστούν λίγοι και εκλεκτοί. Τα κομμάτια της όμως θα μείνουν στα αζήτητα και ο προνοητικός «Πρόεδρος» Α. Γ. προέβλεψε να τα κλείσει στο Θησαυροφυλάκιο της Αριστοτέλους 89. Για μεγαλύτερη ασφάλεια μάλιστα άλλαξε από την περασμένη Δευτέρα όλα τα κλειδιά. Τα παλιά θα τα μοιράσει φαίνεται στους τυχερούς της Πίτας, που όπως πάντα είναι δύο.

Τελικά οι «ΟΛΙΓΑΡΙΘΜΟΙ» του Τ. Σ. δημιούργησαν μια πανελλήνια πρωτοτυπία που ελπίζουμε να προκαλέσει κύμα επισκεπτών και σημαντική τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή της Τεγέας. Ενώ δηλαδή όλοι οι καθυστερημένοι Αρκαδικοί Σύλλογοι μιλάνε για ΚΟΠΗ της Πίτας, η γνωστή πια «Αγία Τριάδα» του Τεγεατικού (Πρόεδρος, Δικηγόρος, Μάρτυρας),εισήγαγε «λίαν επιτυχώς» τον όρο «ανα-ΚΟΠΗ».

Έτσι την επόμενη Δευτέρα, 12-2-2007, θα συζητηθεί η Νέα ΑΙΤΗΣΗ (η παλιά Αίτηση στις 8-1-2007 ματαιώθηκε) «ανα-ΚΟΠΗΣ» της Ιστορικής Απόφασης 5425/2006 του Πρωτοδικείου Αθηνών. Την Αίτηση υπογράφουν ο ΤΕΓΕΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (υποτίθεται) και 64 «Υποθετικά» Μέλη, που στη διαδρομή «χάθηκαν» μερικά. Τώρα ο Μαγικός Αριθμός των Αιτούντων έγινε 37 από 64. Οι αριθμοί 3 και 7 (του 37)αθροιζόμενοι μας δίνουν τον αριθμό «Αριστα 10» και το Δικαστήριο συμπτωματικά συνεδριάζει στο Κτίριο αριθ. 5 της Ευελπίδων. Και οι «Ευέλπιδες» του Τ. Σ. ελπίζουν αυτό το Δικαστήριο να τους βγει σε καλό.

            Το πράγμα όμως έχει συνέχεια. Στις 15 Φεβρουαρίου (σε δουλειά να βρισκόμαστε, «Εμείς» και ο κ. «Πρόεδρος») έχουμε την άλλη «ΠΙΤΑ», που «κόβεται» στο ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Είναι ΑΙΤΗΣΗ κατά του ΠΑΝΑΓΑΚΗ και λοιπών. Ο συμπαθέστατος ΚΩΝ. ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ (μιας κάποιας ηλικίας) επειδή είχε παραιτηθεί από την Αίτηση Εκούσιας Δικαιοδοσίας από τον Ιούνιο του 2006 και θεωρώντας εαυτόν προσβεβλημένον έστειλε απειλητικές επιστολές διαμαρτυρίας και στους 37, αφού τους «ταξινόμησε» για λόγους οικονομίας σε «Οικογένειες».

            Εν τω μεταξύ η Προσωρινή  Διοίκηση του Τεγεατικού Συνδέσμου(Απόφαση 5425/06) συνήλθε κανονικά στις 24 και 26 Ιανουαρίου με Πρόεδρο την κ. Παπασίνου. Είχε τη νόμιμη απαρτία παρά την αποχή των περί τον Γέρουλα Συμβούλων και όρισε τις δύο Γ. Συνελεύσεις μέχρι τη ρητή προθεσμία της 10 Μαρτίου. Συγχρόνως ζήτησε και παράταση της θητείας του Δ. Συμβουλίου και πέραν της 10ης Μαρτίου 2007(λόγω της κωλυσιεργίας Γέρουλα). Αναμένεται η απόφαση για την παράταση.

            Ο κ. Γέρουλας έκλεισε τον Σύνδεσμο στις 24 και 26 Ιανουαρίου λόγω «Εθνικής Αργίας ή Πένθους» που δε γνωρίζουμε. Οι Εθνικοί λόγοι που επικαλέστηκε παραμένουν άγνωστοι. Τα μέλη όμως της Προσωρινής Διοίκησης συνεδρίασαν κανονικά σε παρακείμενη του Τεγεατικού  ευπρεπή αίθουσα. Απέφυγαν να μπουν μέσα στο κτίριο αλλάζοντας κλειδαριές. Αυτά φαίνεται είναι δουλειές των  «Μηχανολόγων». Όχι για δικηγόρους με την ευγένεια της κ. Παπασίνου.

Παναγιώτης Φ. Δαλαμάγκας

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: