ΑΡΕΘΟΥΣΑ


ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΔΗΜΟΥ ΤΕΓΕΑΣ
June 26, 2008, 10:21 am
Filed under: 1

 

            Προεξαγγελτικός Καταγγελτικός Λόγος

ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΓΕΑΣ

Φαίνεται πως κάτι αρχίζει να κινείται στην Τεγέα. Και πως ο Δήμαρχος αρχίζει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του, ώστε να δοθεί ένα τέλος στις περισσότερες αθλιότητες του 15Αυγουστου. Αψευδής μάρτυς η επιστολή που ακολουθεί και τη δημοσιεύουμε αφήνοντας το σχολιασμό στους αναγνώστες των Κ. Ν.

Τεγέα, 11/6/2008

<ΠΡΟΣ: Πρόεδρο και μέλη Δ. Σ. Τεγεατικού Συνδέσμου,

 Αριστοτέλους 89, 10434-ΑΘΗΝΑ

Κε Πρόεδρε.

Μετά την τελευταία συνάντηση των επιτροπών του Δήμου Τεγέας και Δ.Σ. του

Τεγεατικού Συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Ιουνίου 2008 στο Νέο

Δημαρχείο Τεγέας, στα πλαίσια του διαλόγου για την αναζήτηση λύσεων στα όποια

προβλήματα που αφορούν τη ΣΥΝΝΟΜΗ, ΑΣΦΑΛΗ, ΕΥΡΥΘΜΗ και ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΈΝΗ διοργάνωση της «Νέας Εμποροπανήγυρης» και λοιπών φετινών εκδηλώσεων του Δεκαπενταύγουστου στην Παλαιά Επισκοπή Τεγέας, θεωρήσαμε αυτονόητη την πρότασή μας για ΑΝΑΒΟΛΗ οποιωνδήποτε διαδικασιών δημοπράτησης-πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος κ. λ. π. που θα αφορά την παραχώρηση χώρων- μίσθωση ιδιοκτησίας του Συνδέσμου σας, για την εμποροπανήγυρη αφού τουλάχιστον:

1.      Κατ’ αρχήν δεν έχουμε καταλήξει όπως επιδιώκαμε, σε κοινή ολοκληρωμένη χωροθέτηση των θέσεων που θα καταλαμβάνουν οι συμμετέχοντες έμποροι, μικροπωλητές κ.λ.π. στην φετινή εμποροπανήγυρη.

2.      Σαν αποτέλεσμα της συνεργασίας και του διαλόγου μεταξύ μας που βρίσκεται σε εξέλιξη, ευελπιστούμε ότι οι φετινές διαδικασίες θα είναι πιο ξεκάθαρες, περισσότερο ολοκληρωμένες και με τη μεγαλύτερη δυνατή νομιμοποίηση των ενδιαφερομένων φυσικών και  νομικών προσώπων που θα μισθώσουν και θα λειτουργήσουν στους παραπάνω χώρους (σύμφωνα με το νόμο Ν. 3377/05) με την ταυτόχρονη κάλυψη όλων των οικονομικών υποχρεώσεων (ανταποδοτικά τέλη προς Δήμο Τεγέας κ.λ.π. )με τέτοιο τρόπο που θα επιβεβαιώνουν τη νομιμότητα και τη διαφάνεια όλων των διαδικασιών που όλοι πιστεύω ότι επιθυμούμε, χωρίς απ’ την άλλη να αιφνιδιάζονται οι ενδιαφερόμενοι μισθωτές για τις συνολικές υποχρεώσεις  που έχουν, οπότε διαμαρτυρόμενοι χρεώνουν αρνητικά το όνομα της Τεγέας.

Με την αφορμή τη σημερινή επιστολή μας, σας ενημερώνουμε ότι άμεσα ολοκληρώνουμε, σύμφωνα με την κοινή μας τελευταία απόφαση, το τοπογραφικό σχεδιάγραμμα θέσεων που θα καλύπτουν οι πρόχειρες –λυόμενες κατασκευές της εμποροπανήγυρης, με βάση το οποίο θα πρέπει στην επόμενη συνάντησή μας, που σύντομα πρέπει να προγραμματίσουμε, να ολοκληρώσουμε τις αντίστοιχες αποφάσεις μας.

   Με  βάση τα παραπάνω, οποιαδήποτε επιπλέον ενέργειά σας θεωρούμε ότι από τη μία μας προσβάλλει όλους σαν φυσικά πρόσωπα αλλά κυρίως σαν υπεύθυνους εκπροσώπους της Τεγέας και από την άλλη δυναμιτίζει και θέτει σε συνολική αμφισβήτηση τη συνολική προσπάθεια που θεωρούμε τι κάνουμε από κοινού για την καλύτερη χωροθέτηση, διαχείριση, οργάνωση και πραγματοποίηση ουσιαστικών βημάτων που θα στοχεύουν στην πραγματική αναβάθμιση της εμποροπανήγυρης Τεγέας.

   Αναμένουμε άμεσα την ενημέρωσή σας για τις δικές σας προτάσεις, αποφάσεις, κ.λ.π. για την ειλικρινή και αποτελεσματική ολοκλήρωση της κοινής προσπάθειάς μας.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΑ ΒΟΣΝΟΣ

 

 

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: