ΑΡΕΘΟΥΣΑ


Βατοπαίδι ο ΤΕΓΕΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
November 19, 2008, 8:20 pm
Filed under: 1

«Βατοπαίδι» ο ΤΕΓΕΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Εισαγγελική παρέμβαση.

——————————

            Μετά από 8μηνο ανακρίσεων ο «Φάκελος» επέστρεψε στον εισαγγελέα. Πρώτος μάρτυρας κλήθηκε ο Κ.Παναγάκης που κατέθεσε για 21/2 ώρες. Ο ανακριτής τον κάλεσε για δεύτερη φορά για παράθεση μαρτυριών και υπόδειξη μαρτύρων. Συνολικά εξετάστηκαν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου 6 μάρτυρες. Η υπόθεση αφορά την αξιοποίηση ενός οικοπέδου του Συλλόγου στην οδό Ζαλόγγου.

            Ενώ δηλαδή, όπως έγραψαν τότε και τα ΚΑΘ.ΝΕΑ, είχε υπογραφεί το Δεκέμβριο του 2003 η καθ’ όλα νόμιμη και συμφέρουσα για τον Τεγεατικό Σύνδεσμο σύμβαση για τη δημιουργία σταθμού αυτοκινήτων (PARKING) που θα παρεδίδετο από τον «Ανάδοχο» στον Τεγεατικό μετά από 17 μήνες χρήσης, με διεργασίες του αναδόχου και μελών του Δ.Σ. η υπόθεση λοξοδρόμησε. Σε έξι (6) μήνες θα έπρεπε η «Σύμβαση Παναγάκη» ή να υλοποιηθεί ή να καταργηθεί. Αντίθετα υπογράφηκε η νέα «αμαρτωλή» σύμβαση, την οποία κατάγγειλε με πολυσέλιδη επιστολή ο Κ. Παναγάκης. Αυτή έπεσε (πώς;) στα χέρια του εισαγγελέα και έτσι άρχισε η ανακριτική διαδικασία.

            Η «αμαρτωλή» κατά τον κ. Παναγάκη φέρει πλήθος παρανομιών, είναι άκυρη και ζημίωσε σχεδόν 300.000 Ευρώ τον Τεγεατικό Σύνδεσμο. Πέρασαν σχεδόν 5 χρόνια και το έργο πάντα «αρχίζει» την επόμενη εβδομάδα. Ποια θα είναι η τύχη του φακέλου; Θα  κληθούν κάποιοι να «πληρώσουν τη νύφη»; Ή κάτω από το βάρος των συνεπειών θα μπει αρχείο;

Εξελίσσεται βραδυφλεγής σαν να είναι το «Βατοπαίδιο» του Τεγεατικού Συνδέσμου. Που τελικά ο «Φτωχός» μόνο το μικρό φιλέτο της οδού Ζαλόγγου διαπραγματεύτηκε. Χωρίς να έχει τις εμπειρίες και τις ευχές ενός ηγουμένου Εφραίμ.

Εν αναμονή εξελίξεων ας βάλει το χέρι Της και η Παναγία. Μεγάλη η χάρη Της. Και εμείς εδώ είμαστε, για του «λόγου το αληθές».

Παναγιώτης Φ. Δαλαμάγκας

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: