ΑΡΕΘΟΥΣΑ


ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΓΕΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.
March 4, 2010, 8:09 pm
Filed under: 1

«Μετασχηματίστηκε» ο ΤΕΓΕΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

«Νέος» Πρόεδρος ο Β. Ψυχογυιός.

————————-————-

            Για πρώτη φορά στα «Στενά της Κάλπης», Αριστοτέλους 89, παρατάχτηκαν 300 επίλεκτοι Τεγεάτες. «Επιστάμενοι πολεμίζειν»       (που ξέρουν από πόλεμο, σύμφωνα με την περίφημη ομηρική ρήση). Στη Μάχη των Εκλογών, πλην της «Στρατηγικής της Παράταξης» δε χρησιμοποιήθηκαν τα γνωστά τεχνάσματα των Λακεδαιμονίων (επίθεση, υποχώρηση, αντεπίθεση κ.λ.π.), που προϋποθέτουν όμως και την ύπαρξη του αντιπάλου σώματος των «Αθανάτων» του Ξέρξη.

            Ο συνολικός αριθμός των μη εκλεγέντων είναι μόλις έξι(6). Και η όλη επιχείρηση περατώθηκε «άμα τη δύσει του ηλίου» εν ηρεμία και γαλήνη. Έμειναν βέβαια εκτός «Στρατηγείου» και δύο υποψήφιοι έφεδροι για την ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Αλλά, τέλος καλό, όλα καλά.

            Έξι(6) είναι οι νέοι και «Ωραίοι του Διοικητικού Συμβουλίου». Αλλά σε κάθε εκλογή εκλέγονται υποχρεωτικά και εφτά (7) παλαιοί Σύμβουλοι. Αυτή η τμηματική ανανέωση των μελών του 21μελούς Δ.Σ.(τυπικά υποχρεωτική σύμφωνα με το Καταστατικό), διατηρεί το συντηρητικό χαρακτήρα του Συμβουλίου.

            Ψυχή του Συμβουλίου, όπως και όλων των συλλόγων, είναι ο Πρόεδρος που θα μας απασχολήσει στο σημερινό σημείωμα. Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Τ.Σ. Β. Ψυχογυιός, κουβαλάει τα επιστημονικά εφόδια μιας Ανωτάτης Σχολής ως Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός του Ε.Μ.Π., διαθέτει τη συνετή ορμή του νέου στην ηλικία (ανήκει στη γενιά των 40ρηδων) και γίνεται εύκολος δέκτης του νέου, ως αποτελέσματος  της πολυετούς πείρας του στη θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ.

Η πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία του ως στελέχους σοβαρής εταιρείας πληροφορικής τον καθιστά ως τον πλέον κατάλληλο για να οδηγήσει τον ΤΕΓΕΑΤΙΚΟ στην εποχή της Πληροφορικής. Έτσι πολλά πράγματα που άρεσαν στην οργάνωση του Πανηγυριού τον περασμένο 15Αύγουστο φέρουν την προσωπική του σφραγίδα και της ομάδας που προήδρευε. Αλλά το έργο του Διοικητικού Συμβουλίου είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας. Και τα μέλη του Δ.Σ. διαθέτουν και πείρα και προσόντα.

Καλή δύναμη σε όλους και καλή τύχη. Θα ευχηθούμε και επίσημα την επόμενη Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010. ώρα 7μ.μ. οπότε θα γίνει η τελετή παράδοσης και παραλαβής, με σεμνότητα και ευλάβεια, όπως γίνεται πάντα σύμφωνα με ρητή διάταξη του Καταστατικού. Με το καλό!

Παναγιώτης Φ. Δαλαμάγκας

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: